Jeg kan ikke lade være med at dagdrømme lidt om et nyt køkken af og til og når vi en gang skal flytte i noget større, er det en af de ting der helt sikkert kommer højt på prioriteringslisten.

Mine køkkendrømme er nok ikke som mange andres for i mit perspektiv behøves et køkken på ingen måde at være nyt, stort og shiny, nej tværtimod! Jeg er vant til et køkken på størrelse med et frimærke og selvom der er visse udfordringer, så er der bare også noget hyggeligt ved det. Et fremtidigt køkken må gerne være større jo, men også gerne lidt sammenpresset og med en masse charme.

køkkendrømme1 køkkendrømme3 køkkendrømme2Det kan godt være jeg ender ud med at skulle bygge drømmekøkkenet op helt fra bunden, men det kunne altså også bare være fedt, selvom det er noget af et arbejde! Jeg ville elske et rustikt og lidt råt køkken med flotte detaljer som f.eks. dekorative fliser og en gammel messing eller kobber vandhane. Uhh jeg kan slet ikke vente!

Hvordan ser jeres køkkendrømme ud?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment