…er nok en af de boligdrømme jeg har haft i flest år! Da jeg var yngre havde vi et badekar og jeg var vild med det, men da hele hytter skulle renoveres fik det ikke lov at blive stående. Det blev derfor kun til kar ture, når jeg besøgte min farmor og farfar eller tante.

Jeg ved godt det er lidt urealistisk med et badekar i en lejlighed inde i midtbyen, som jeg drømmer om, men det kan godt lade sig gøre og jeg satser meget på at min drøm går i opfyldelse en dag. Min kæreste deler ikke helt min fascination for at få et kar, men mon ikke jeg nok skal få ham overtalt.

badekar2 badekarVi ender nok alligevel ikke med at købe en helt ny lejlighed – nej vi er mere til det lidt skæve med et par år på bagen. Og i en lejlighed der alligevel skal have væltet et par mure osv. skal jeg nok finde plads til et badekar i. Der findes i hvert mange virkelig geniale løsninger til, hvordan man kan have et badekar på meget få kvadratmeter.

Jeg har forelsket mig virkelig meget i det sidste billede, men jeg ved ikke rigtig hvor behageligt badekaret er at ligge i? En løsning med et badekar hvor det også er muligt at tage brusebad i, bliver nok løsningen.

Er det kun mig, der er helt vild efter at få et badekar en dag?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment