Drømmen om en viktualierum hænger nok mest af alt sammen med, det meget lille køkken vi har i lejligheden. For hvis jeg havde et større køkken var ønsket nok ikke så stort! Dog tror jeg aldrig ønsket ville forsvinde helt – næsten lige meget, hvor stort køkkenet så end er.

Jeg synes nemlig, et viktualierum er genialt! Min veninde har et i sit lille køkken og det fungerer bare perfekt! Det er fyldt til renden med konserves, service, gryder, tørvarer, skåle og hvad der ellers ikke kan være i køkkenskabene. Min søster har også et. Det er godt nok i deres kælder og er kun forbeholdt mad og husholdningsvarer, men jeg er stadigvæk misundelig. Et walk in til sine madvarer må da være alle madelskers drøm! – Eller hvad siger I?

Viktualierum-2 Viktualierum-1

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment