Hold fast hvor har denne uge været varm! Jeg har haft en del fridage og har derfor af flere omgange lagt på terrassen og slikket sol – har i været ude og nyde det gode vejr?

Denne søndag er jeg blevet inspireret af sommer og solskin, og har derfor lavet en helt gul kollage til jer med fantastiske ting til hjemmet. Imens jeg lavede den gik det op for mig at jeg faktisk ikke engang selv ejer noget gult – i hvert fald ikke når vi snakker ting i boligindretningen. Det er faktisk lidt for dårligt, for jeg syntes gul er en skøn farve, og jeg har flere gule items i min garderobe som flittigt bliver brugt.

indretmedgul

 Bord // Bakke // Salt&Peber // Lampe // Kande

Skål // Quiz // Knager // Pude // Lysestage 

Min indretning er ikke så stringent, og derfor tror jeg ikke et stort item som f.eks. en sofa ville passe særlig godt ind. Derfor har jeg valgt at lave en collage med lidt mindre ting og flere af dem har jeg længe syntes rigtig godt om. F.eks. den fine skål fra Muuto og lysestagen fra Normann Copenhagen – har i nogle gule ting i jeres indretning?

Ellers kan i måske få lidt inspiration her…

indretmedgul4

indretmedgul2

indretmedgul5

indretmedgul3

Jeg har nemlig som i kan se fundet lidt fine eksempler med folk der har indrettet sig med gul – og for at sige det mildt, ikke har været bange for at tage denne dejlige farve til sig. Selvom jeg aldrig selv kunne finde på at indrette helt på denne måde, syntes jeg  det flere af stederne er virkelig gennemførte, og ser SÅ fede ud! Find andre indlæg omkring indretning med farver her.

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment