Jeg er lykkelig for at der er plads til et skrivebordsområde i vores lille lejlighed, men jeg får desværre bare brugt det alt for lidt. For selvom jeg bruger rigtig mange timer foran computeren, så er jeg alt for god til at snuppe den med ind i sengen eller sofaen.

Da jeg skrev bachelor fik jeg dog brugt området en del og fandt blandt andet ud af, at en god stol dertil, var et must! Jeg regner med at finde den perfekte stol en dag, som står godt til vores teaktræsskrivebord, men allerførst kunne jeg godt tænke mig, at gøre området langt mere inspirerende.

skivebordsområde-1 skivebordsområde-2

Kilder: 1/2/3/4/5

For skriveborde som disse, giver virkelig én lyst til at sætte sig ned og lade idéerne flyve! Det er ikke fordi jeg synes vores skrivebordsområde er uinteressant, det er bare som om det aldrig helt er blevet færdigt, ligesom resten af rummet! Jeg er vild med at det vender ud mod et vindue, så man kan få en masse lys i hovedet og holde øje med hvad der foregår nede på vejen. Men så er det vist også det. Jeg tror egentlig ikke det er den store forandring der skal til. Måske blot lidt nye spændende ting i vindueskarmen. Et par grønne planter til at skabe lidt liv, en opslagstavle, et par billeder osv.

Jeg synes alle billederne er meget inspirerende men nr. fire, er bare hammer lækkert og jeg tror jeg vil gå lidt i den retning med min egen indretning! Hvordan ser jeres skrivebordsområde ud?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment