Hvis jeg var hjemme i lille Danmark var jeg nok så småt begyndt på at gøre vores dejlige terrasse forårsklar. For det først trænger den virkelig til en ordentlig rengøring og noget olie, så træet kan få lidt liv efter et langt efterår og vinter.

Vores terrasse er egentlig forholdsvis stor, men jeg har aldrig rigtigt brugt tid på at få den indrettet. Hyggelig er den og i sommermånederne bruger vi mange timer med at sole os, læse bøger i hængekøjen, drikke et glad vin og grille i de sidste lyse timer. Men den kunne godt trænge til en ordentlig overhaling!

terrasse inspration terrasse insprationJeg har fundet lidt inspirations billeder på Pinterest, som jeg selv vil tage udgangspunkt i, når jeg næste år går i gang med projekt terrasseindretning! Måske de kan inspirerer jer, der skal til og i gang med projektet nu, hvor solens stråler er begyndt at titte frem.

I min rejse rundt i Asien ser og bor jeg mange steder med nogle inspirerende terrasseområder. Det kan sagtens ske jeg opsamler lidt idéer i løbet af det næste års tid, som bliver inddraget på vores dejlige terrasse. Men hvis jeg stod og skulle give den en makeover i dag, så ville det blive billederne her jeg tog udgangspunkt i! Med en masse grønt, bløde tekstiler, lyskæder, lanterner og patinerede potter.

Er jeres terrasser blevet gjort forårsklar? Ellers håber jeg denne terrasse inspiration har været lidt til hjælp!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment