Vores entré er meget lidt inspirerende og jeg haft lyst til at give den, den helt store tur op til flere gange. Hver gang har jeg dog givet lidt op på forhånd, fordi jeg synes, der er så meget der skal gøres og når det ikke er vores eget, virker det lidt som spildt arbejde.

Men på den anden side kan vi begge to rigtig godt lide vores lejlighed og vil gerne blive boende der i nogle år endnu, så måske jeg bare skulle tage mig sammen og få den fikset lidt op!

entre inspiration entreinspiration2Entréen er jo det første man ser når man træder ind i et hjem og jeg synes det noget så ærgerligt, hvis den skiller sig meget ud fra resten af ens indretning. Jeg kunne for det første godt tænke mig at friske vores op med lidt nyt maling eller måske et smukt tapet. Det grimme guldtæppe er der nok ikke så meget at gøre ved, men en ny knagerække og lidt flere billeder på væggen vil gøre underværker.

Det eneste jeg har gjort ved entréen siden jeg flyttede ind for godt to år siden, er at sætte lidt ekstra hylder op til sko. De er kedelige og skal helt sikkert ned, men hvad der skal erstatte dem, ved jeg ikke lige endnu. I vores lille entré er der også placeres et meget lidt kønt HFI-relæ, som jeg overvejer lidt at male sort eller gråt. Ved ikke om det vil gøre det mindre grimt, men det er i hvert fald et forsøg værd!

Håber i kan få lidt glæde af denne entré inspiration.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

 1. Hej.
  Det flotte .harlekin mønstret tapet i hvid blå. Hvad mærke er det og hvor kan det købes?
  Mvh Maj-Britt

  • Malene Vinter Reply

   Hej Maj-Britt,

   Det er desværre ikke et billede fra mit eget hjem, men blot til inspiration. Kan dog se at man f.eks. kan finde lignende tapeter flere steder på nettet, som f.eks. Tapeteksperten.

   God fornøjelse med projektet 🙂 Drømmer også om et fint tapet i mit nye hus.

   /Malene

Write A Comment